Team Ride-4Muscles

ride4muscleTeam Ride4Muscles uit Zeewolde zal tijdens de veldtoertoertocht van 4 januari collecteren voor de spierziekte Duchenne in de kantine bij de start-finish.

Team Ride4Muscles heeft zich met 3 personen ingeschreven voor de Duchenne ATB tocht 2014. 700 kilometer in 7 dagen door 4 landen. Dit evenement zal plaatsvinden in september 2014.

Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek en genezing mogelijk te maken van de ongeneeslijke spierziekte Duchenne . Om dit doel te bereiken dient iedere deelnemer tenminste € 2500 aan sponsorgelden in te brengen. Om aan dit bedrag te komen is team Ride4Muscles al druk bezig met het zoeken van sponsoren, maar ook door het verrichten van allerlei werkzaamheden!

Eén van de acties die het team doet, is het collecteren bij (wieler) evenementen. Zo ook dus tijdens onze Rabo Veld Toer Tocht op zaterdag 4 januari 2014 bij het inschrijf- en vertrekpunt.

Nadere informatie over de tocht en de vereniging Duchenne, kunt u ook lezen op http://www.duchenne.nl  en de deelnemerspagina: http://www.ride4muscles.nl en http://2014.duchenneheroes.nl/PersonalPage.aspx?teamId=37

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s